Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Γίωργος Λιλλήκας στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη


Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη βρέθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.

«Κάθε συνάντηση με τον Μίκη είναι συνάντηση με την ιστορία», δήλωσε  ο κ. Λιλλήκας και πρόσθεσε ότι «πέρα από τα σχόλια και την ανταλλαγή απόψεων για την επικαιρότητα η συνάντηση με τον Μίκη είναι μία περιήγηση στην ιστορία».

Ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος ηγείται της νεοσύστατης κίνησης «Συμμαχία Πολιτών», χαρακτήρισε τη συνάντηση «ανήσυχη» καθώς όπως είπε «μοιραζόμαστε ίδιες αγωνίες για τον Ελλαδικό και κυπριακό Ελληνισμό γιατί μετά το 1974 δεν υπήρξε εποχή που το σύνολο του Ελληνισμού βρέθηκε σε αυτή τη τραγική κατάσταση».

«Χαίρομαι που ο Μίκης είναι στις επάλξεις και είμαστε σε κοινή συστράτευση σε αυτό τον αγώνα» σημείωσε ο κ. Λιλλήκας και υπογράμμισε ότι «μόνο ενωμένοι και συστρατευμένοι μπορούμε να
αντισταθούμε σε αυτή τη λαίλαπα που έχει χτυπήσει την Κύπρο και την Ελλάδα.


Ακολούθησε επίσκεψη του Γιώργου Λιλλήκα στο πολιτικό στέκι της Ενιαίας Σπίθας Αττικής, όπου και μίλησε στους Σπιθιστές για την πολιτική κατάσταση στην Κύπρο, τι μέλλει γενέσθαι καθώς και για κοινό μέτωπο Αντίστασης από κινήματα Ελλάδας και Κύπρου.



Θα ακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες  με την βαρυσήμαντη ομιλία του στα γραφεία της Σπίθας Αττικής

Οι δηλώσεις του κ. Λιλλήκα έξω από το σπίτι του κ. Θεοδωράκη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου