Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

  


Υπόγραψε το Ψήφισμα

Υπόγραψε το Ψήφισμα
Αυτή η πρωτοχρονιά ίσως μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη για χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας. Η Τρόικα έχει βάλει στο μάτι τα σπίτια των Ελλήνων και πιέζει ασφυκτικά την κυβέρνηση να δώσει το ΟΚ για να βγουν στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα από την 1η Ιανουαρίου 2014. Εάν η κυβέρνηση δεχτεί τους όρους της Τρόικας, χιλιάδες υπερχρεωμένες οικογένειες, αλλά και μικροεπιχειρηματίες, θα βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο και οι τιμές όλων των ακινήτων θα καταρρεύσουν αφού η αγορά θα πλημμυρίσει από σπίτια προς πώληση.

Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε αυτό τον παραλογισμό, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Μέσα στις επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν τελικά θα απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί. Αυτή η εξωφρενική απαίτηση της Τρόικας έχει ήδη αναζωπυρώσει αντιδράσεις ακόμη και μέσα στην ίδια την κυβέρνηση και ο Σαμαράς δέχεται πιέσεις απ’όλες τις πλευρές. Αν αρκετοί ψηφοφόροι αντιδράσουμε τώρα που ο Σαμαράς ακόμη σκέφτεται τι θέση θα πάρει στο θέμα, μπορούμε να του αποδείξουμε πως το πολιτικό κόστος αυτής της παράλογης και αντιλαϊκής κίνησης είναι πολύ βαρύ για να το σηκώσει αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Ας στείλουμε λοιπόν στον Σαμαρά ένα ξεκάθαρο μήνυμα: πως ο Ελληνικός λαός έχει κάνει υπεράνθρωπους συμβιβασμούς και πως εκείνος οφείλει πλέον να αποδείξει πως μπορεί να διαπραγματευτεί με την Τρόικα για να προστατεύσει τους ευπαθείς και υπερχρεωμένους πολίτες που κινδυνεύουν να μείνουν στους δρόμους και να οδηγηθούν οριστικά στο περιθώριο της ζωής.

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα και διάδωσε το στους πάντες. Ας χαράξουμε τα όρια της ανοχής μας ακριβώς εδώ κι ας δημιουργήσουμε ένα τσουνάμι διαμαρτυρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τόσο εκκωφαντικό ώστε να είναι αδύνατον να αγνοηθεί! Όταν ξεπεράσουμε τις 120.000 υπογραφές η ΕΚΠΟΙΖΩ θα τις παραδώσει απευθείας στην κυβέρνηση.



Κάνε κλικ εδώ για να υπογράψεις το ψήφισμα και να το διαδώσεις:

http://www.avaaz.org/en/petition/Ohi_stoys_pleistiriasmoys_akiniton_ton_yperhreomenon_Ellinon_3/?bwnNpbb&v=31272
------------------------------------
Η ΣΠΙΘΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ συνυπογράφει το ψήφισμα της ΕΚΠΟΙΖΩ  αν και διαφωνεί με τον διάλογο προς τον Σαμαρά και το εξαρτημένο σύστημα. Υποστηρίζει όμως όποια προσπάθεια γίνεται για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Η θέση μας είναι γνωστή για την δημιουργία ενός ΠΑΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  έξω από το εξαρτημένο πολιτικό - οικονομικό - πολιτιστικό σύστημα που θα το ανατρέψει και θα φέρει τον ΛΑΟ  στην εξουσία. Γιατί μόνο ο λαός οργανωμένος - ενημερωμένος και αποφασισμένος μπορεί να σταματήσει την παγκοσμιοποίηση που επιβάλουν τα γνωστά σε όλους νεοταξικά κέντρα εξουσίας. Μόνο ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ λαός μπορεί να προστατεύσει την εθνική μας άμυνα και την θέση της Ελλάδας στην Μεσόγειο, στα Βαλκάνια , στην Ευρώπη , σε όλο τον κόσμο. Από τα σχέδια των κατακτητών που μας έχουν βάλει στο στόχαστρο γιατί ξέρουν ότι οι Έλληνες ήταν και θα είναι Ανυπάκουοι στα παγκόσμια σχέδιά τους . . Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι το Α και το Ω  για τους Έλληνες . Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  γεννήθηκε εδώ . Οι Έλληνες υπακούν μόνο στην φωνή της ιστορικής  συνείδησης που κουβαλάνε μέσα τους 3.000 και πλέον χρόνια . Κανένας κατακτητής δεν μπόρεσε να τους ξεριζώσει αυτή την συνείδηση έστω κι άν μένανε λίγοι να την κουβαλήσουν .
Προσπαθεί και πάλι ο νέος κατακτητής. Αυτή την φορά με τους ντόπιους προδότες - συνεργάτες του. Έχοντας φτιάξει ένα πολύπλοκο αλληλοεξαρτημένο σύστημα εξουσιών που περιλαμβάνει :

Συνδικάτα , σχεδόν όλα ελέγχονται ακόμα από το Πασοκ και παίζουν τον ρόλο της κυβέρνησης με
την ανοχή της αντιπολίτευσης , δείτε τις πλειοψηφίες σε ΓΕΣΣΕ ΑΔΕΔΥ και τους προέδρους γραμματείς κλπ αλλά και στις μεγάλες πόλεις τα εργατικά κέντρα. Εξαρτημένοι πρόεδροι κλάδων μεγάλων , κάποιοι με βουλεύματα είναι έξω και κάποιοι μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ  για να γλυτώσουν το λιντσάρισμα . Εκεί που δεν ελέγχει το σύστημα το σωματείο,  ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ  τον κλάδο και μάλιστα επ' αόριστον πχ 11 μήνες τους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ !!! ( Σ.Ε.Λ.Μ.Α. )
ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΠΛΗΡΗΣ .Πού λόγος για ΚΑΘΟΛΙΚΗ οργανωμένη πάλη ; !  Οι συλλογικές συμβάσεις καταργήθηκαν με μόνη αντίσταση μερικές ανακοινώσεις και κάποιες άστοχες κινητοποιήσεις που πάντοτε διαιρεμένοι κάναν όλοι το "καθήκον" τους και έχουν την συνείδησή τους καθαρή και την θέση τους ακέραια και εξασφαλισμένη !!!
Οι εμπορικοί κύκλοι , επιμελητήρια κλπ  καμία προσπάθεια για προτάσεις ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ έξω από τις εντολές της ΤΡΟΙΚΑΣ.
 Αντιοικονομικοί - ιδιωτικό-τραπεζικοί κύκλοι που λειτουργούν σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και της Εθνικής οικονομίας .
 Πανεπιστημιακοί κύκλοι μαζί με εγκάθετους δήθεν διεθνιστές - Εθνομηδενιστές τύπου Δραγώνα, Ρεπούση, την Κουλούρη, την Φραγκουδάκη, τον Λιάκο κ.λ.π.  ,
Φοιτητικοί σύλλογοι ελεγχόμενοι από τα κόμματα και τις οργανώσεις που υπηρετούν , κάποιοι συνειδητά και άλλοι ασυνείδητα το ίδιο το σύστημα.

Εκπαιδευτικοί κύκλοι στην μέση και πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Αντιπολιτιστικοί φορείς καλλιέργειας μιάς  κουλτούρας που κρύβει τα σπουδαία ιστορικά πνευματικά ρεύματα όλων των εποχών και τις προσπάθειες των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ καλλιτεχνών από τον ΛΑΟ . Που είναι η ελληνική μουσική της δεκαετίας του 60 ; πχ ποιος σταθμός προβάλει το έργο των σπουδαίων καλλιτεχνών της γενιάς του ΕΑΜ ,του 114,  του αντιδικτατορικού αγώνα σε όλες τις τέχνες ; ΠΟΣΟ προβαλετε η ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ; !!! ΠΟΣΗ ΩΡΑ ; ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ; ΠΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ; Γενιές και γενιές μεγαλώνουν με τα πρότυπα του ΔΗΘΕΝ. Του καλλιτέχνη που είναι εξαρτημένος από τα μονοπωλιακά τραστ προβολής του δημιουργήματος του. ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΈΝΟΥ
Τα ΜΜΕ ( κανάλια , ραδιόφωνα , εφημερίδες , περιοδικά κλπ )  που διαμορφώνουν το κλίμα για να περνάνε τις εντολές τους οι κατακτητές προβάλλοντας τες σαν αναγκαίες ακόμα και άν διαφωνούν προσχηματικά για να συμφωνήσουν στο τέλος και να περάσουν τα όποια μέτρα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .

Διάφορους οργανισμούς που χρηματοδοτούν τους συνεργάτες του κατακτητή. ΜΚΟ ( όχι όλες ) κλπ.

Πρόσωπα σε Θέσεις που κατέχουν στο δημόσιο . πολλοί που υπηρετούν το πνεύμα του κατακτητή είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  ότι σε κάθε υπουργείο υπάρχει γραφείο του κατακτητή για να "ελέγχει " - να επιβάλει την θέλησή του .

Εκκλησιαστικοί  παράγοντες και συγκρουόμενα συμφέροντα.

 Αντιαθλητικοί παράγοντες που με "παράγκες" κλπ διαμορφώνουν συνειδήσεις στην νεολαία μας κάνοντάς την να συνηθίζει το ΑΔΙΚΟ να ξεχνά την ευγένεια και την ΆΜΥΛΑ κι έτσι να ξεσπά στην τυφλή βία του άμυαλου οπαδού που το σύστημα την εκμεταλλεύεται για να τροφοδοτεί τις Φασιστικές οργανώσεις με νέο αίμα. "ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ"  προβάλετε έναντι του "ΜΑΣ". Ο αρχηγός προβάλλεται και είναι απαραίτητος για να νικήσουμε κι ας μην τον έχουμε εκλέξει. Ήταν βλέπεις πριν από μας στην θέση του! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καμιά !  Έτσι ο νόμος του ισχυρού επιβάλετε στο ΔΙΚΙΟ  των πολλών αφού οι πολλοί είναι πάντοτε διασπασμένοι - κατακερματισμένοι, μιά άμορφη μάζα που την κάνει το σύστημα ότι θέλει.

Να μην ξεχάσουμε εδώ  και τον ανθελληνισμό που επιχειρείτε ( έχει μπει στα τελευταία στάδια ) μέσο των οργανωμένων κύκλων που εκφράζουν την πολιτική του μουσουλμανικού τόξου. Στέλνοντάς μας μαζί με τους εξαθλιωμένους οικονομικούς - πολιτικούς  μετανάστες και ανθρώπους που δουλεύουν με άλλους σκοπούς. Χρησιμοποιούν δηλαδή τους μετανάστες για δικούς τους σκοπούς Και έτσι δίνεται η αφορμή για δήθεν σύγκρουση για την προστασία των περιοχών που στοιβάχτηκαν οι "εξαθλιωμένοι" . ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  που τροφοδοτεί τις Νεοναζιστικές οργανώσεις. Στόχος τους να προκαλούν ΑΝΩΜΑΛΙΑ  για να κάνουν την δουλειά τους στο σκοτάδι .

ΤΕΛΟΣ  και όχι μόνο αφού σε λίγες γραμμές δεν μπορούμε να αναπτύξουμε όλα τα θέματα , ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , Η ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ , Η ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ . Μέρος πάντοτε του ίδιου συστήματος που δουλεύει ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα). Αυτά και άλλα πολλά  είναι τα εργαλεία τους

Ο αγώνας θα είναι μακρύς
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
κι ας μας φυλακίσουν, κι ας μας βασανίσουν , κι ας μας σκοτώσουν.

Εμείς , ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ( τονίστε το ΠΟΛΙΤΕΣ  μαζι με το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ) θα πούμε την τελευταία λέξη.

Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Πατριωτική Αναγέννηση

ΑΘΗΝΑ
19-11-2013
Σπίθα Εξαρχείων  - Ερνέστο ΤΣΕ  Γκεβάρα 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου