Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO - Μίκης Θεοδωράκης ( Παρέμβαση στον Γ. Αυτιά - ΣΚΑΙ σήμερα) : Η λύση είναι ΑΟΖ τώρα με Έξοδο από τα μνημόνια και την ΤΡΟΙΚΑ . Τα κοιτάσματα φτάνουν και περισσεύουν για να είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ μιά για πάντα.

«Είμαστε μισό μέτρο από την πηγή και δεν πίνουμε νερό» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα της ΑΟΖ ο Μίκης Θεοδωράκης.
 «Να φύγουμε από την τρόικα, πρέπει να γίνει τώρα», ανέφερε επίσης.
 Κατηγόρησε ως εξαρτημένους όσους ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η  ΑΟΖ. Πρόσθεσε ότι στην αξιοποίησή της αντιδρούν εφοπλιστές, αλλά και οι ιδιοκτήτες των διυλιστηρίων, κύριοι Λάτσης και Βαρδινογιάννης, γιατί η εκμετάλλευση της ΑΟΖ θα επιφέρει κατάργηση των δυο διυλιστηρίων, όπως είπε.


Δείτε και ακούστε την τηλεφωνική παρέμβαση του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  στην σημερινή  εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ  στον ΣΚΑΙ

Ο Μίκης τα είπε όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα

Πολλές δεκαετίες ξέρουν όλοι ότι υπάρχει μία θάλασσα πετρελαίου - φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο εθνικό μας χώρο αλλά σταμάτησαν κάθε προσπάθεια αποκάλυψης και φυσικά ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ τους από εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Τώρα δεν θέλουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ γιατί φοβούνται ότι μπορούμε με μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Κυβέρνηση να τα εκμεταλλευτούμε και έτσι να μην έχουμε ανάγκη κανέναν τους. Φρόντισαν λοιπόν
όλα αυτά τα χρόνια να μας ΕΞΑΡΤΗΣΟΥΝ  με κυβερνήσεις και μηχανισμούς ώστε να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Η απειλή για δήθεν επίθεση της Τουρκίας είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ  και φυσικά όλοι αυτοί που τα υποστηρίζουν αφού έστω και ένα Ευρώ να μπει στο ταμείο μας πηγαίνει κατευθείαν στα χέρια των "δανειστών " και όχι προς όφελος του Ελληνικού Λαού

Η λύση είναι ΜΙΑ :
Ενωμένος ο λαός να αναδείξει μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  που θα ανακηρύξει αμέσως την ΑΟΖ ώστε όλα τα κοιτάσματα μια για πάντα να είναι ΔΙΚΑ μας και να φύγουμε από τα μνημόνια ΤΩΡΑ.
Με την εκμετάλλευση των εθνικών μας πλέον Στρατηγικών ενεργειακών αποθεμάτων ( ανέρχονται σε πολλά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ )   έχουμε την δυνατότητα να πούμε στους "δανειστές " μας ότι : Αναγνωρίζουμε το μέρος του χρέους μας που δεν είναι επαχθές και σας ξοφλάμε την επόμενη κιόλας στιγμή. Από εκεί και πέρα είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  να κάνουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ  σε όφελος μόνο του ΛΑΟΥ  μας και κανενός ΞΕΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
Ο λαός μας περιμένει 200 χρόνια να γίνει αυτό. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( ΚΑΠ - ΣΠΙΘΑ ) με ηγέτη του τον Μίκη Θεοδωράκη παλεύει και θα παλεύει για να γίνει αυτό. Για να γίνουμε μια μέρα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου