Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χαριστικό παζάρι ενάντια στην ρατσιστική βία & τον κανιβαλισμό Αθήνα Εξάρχεια, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, 19:00

Χαριστικό παζάρι ενάντια στην ρατσιστική βία & τον κανιβαλισμό
Αθήνα Εξάρχεια, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, 19:00

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Καθημερινά και στην γειτονιά μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με το φαινόμενο του κοινωνικού κανιβαλισμού και με επεισόδια ρατσιστικής βίας.Επιθέσεις σε άστεγους, μετανάστες και τοξικοεξαρτημένους έρχονται να συμπληρώσουν την δράση των μαφιόζων, την κρατική καταστολή και μορφές αντικοινωνικής βίας, οδηγώντας σε περαιτέρω υποβάθμιση των όρων ζωής μας και υπονομεύοντας την συνύπαρξη στην γειτονιά.
Είναι βολικό για κάθε μορφής εξουσία, να μας εξωθεί σε έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων, σε έναν αλληλοσπαραγμό των από κάτω.
Αντίθετα για μας η αποκατάσταση του κοινωνικού ιστού σε μια γειτονιά Ανοικτή – Δραστήρια – Αλληλέγγυα περνάει μέσα από την διάθεση να πάρουμε την γειτονιά και τις ζωές μας στα χέρια μας πέρα από κατασκευασμένους διαχωρισμούς φύλου, εθνικότητας, θρησκεύματος.
Δημιουργούμε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης.Χτίζουμε σχέσεις συντροφικότητας και ικανοποιούμε τις ανάγκες μας με συλλογικούς τρόπους.Μακριά από λογικές ανάθεσης και φιλανθρωπίας στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο, ως ίσος προς ίσο.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε κι εσείς στο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ βιβλίων – ρούχων που οργανώνουμε την Τετάρτη 3 Ιούλη μετά τις 7 το απόγευμα, στον πεζόδρομο Τσαμαδού και Κουντουριώτου.

ΕΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ
πεζόδρομος Τσαμαδού & Κουντουρίωτου από τις 19.00

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
Φέρτε ότι δεν χρείαζεστε και πάρτε ότι έχετε ανάγκη
Θα υπάρχουν κεράσματα και μουσική. Κάθε προσφορά θα ομορφύνει την βραδιά μας.

ΕΞΑΡΧΕΙΑ σε ΚΙΝΗΣΗ
πέρνουμε την γειτονία στα χέρια μας

https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=45386

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου