Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

απάντηση στις προβοκάτσιες της εξουσίας

Είδα σε 54 τουλάχιστον post  σε blogs  στο διαδίκτυο την είδηση ότι η σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη πάει να γίνει κόμμα μαζί με πρώην βουλευτές από τον κυβερνητικό μηχανισμό , του έδωσαν μάλιστα και όνομα : ( «Νέα Ελλάδα» το κόμμα περί τον Μίκη )
και επίσης ότι συζητούσε ο Μίκης ακόμα και με τον αρχηγό της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτως ώστε να βρει μία λύση για να φτιάξει έναν άλλο σχηματισμό που θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές σε συνεννόηση μαζί του !!!

Έχω να πω τα εξής :

1ο. τα 54 blogs  την 1η ΔΕΚΈΜΒΡΗ  ξέχασαν να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για την ίδρυση του ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ μας και να τους ενημερώνουν έκτοτε για την δραστηριότητα μας . Έτσι οι αναγνώστες τους θα ήξεραν ότι
μία τέτοια είδηση δεν θα ήταν δυνατόν να είναι αληθινή γιατί το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ " ΣΠΙΘΑ " δημιουργήθηκε για να  χτυπήσει το υπάρχον σαθρό πολιτικό σύστημα και όχι να συνεργαστεί μαζί του.

2ο Εμείς οι ανεξάρτητοι ακριβώς γιατί είμαστε ανεξάρτητοι είμαστε και απρόβλεπτοι που δεν θα κάναμε τέτοιου είδους συναλλαγές προβλέψιμες που θα διευκόλυναν τον σύστημα να μας τυλίξει σε μία δημοσίευση και να μας διασύρει στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  και έτσι με αυτόν τον τρόπο να προδίδαμε τις αρχές μας και τον αγώνα μας γιά  την ολοκληρωτική εξαφάνιση του Συστήματος Εξουσίας που είναι κατασκεύασμα της ξένης εξάρτησης.
Αρχές που φοβίζουν το σύστημα μέσα και έξω γιατί είμαστε γαλουχημένοι , στον νέο αγώνα για την ελευθερία, από τις  λαμπρές σελίδες που έχει γράψει ο λαός μας, το ακριτικό αντιστασιακό του πνεύμα, την επανάσταση του '21, την μεγάλη Εθνική Αντίσταση του '40-'44, τον αντιαποικιακό αγώνα της Κύπρου το 55-59, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου που για μας δεν ολοκληρώθηκε ακόμα .
Πνοή μας, ο ιδιαίτερος αέρας της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφοσύνης που διαποτίζει όλους τους αγώνες των Ελλήνων.


3ο  Οι αντίπαλοί μας παίζουν τώρα το χαρτί της παραπληροφόρησης αφού δεν κατόρθωσαν να μας έχουν στην αφάνεια και είδαν τελικά ότι ο λαός μας προσέχει μας ακούει και μας σέβεται γιατί πρώτοι εμείς του δείχνουμε έναν άλλο δρόμο που ενώ θέλει θυσίες και κόπο ο Λαός μας εμπιστεύεται και συζητάει μαζί μας για αυτόν τον δρόμο.
Τον δρόμο που θα τον οδηγήσει στην πλήρη απεξάρτηση από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και που μόνος του ο λαός θα αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του.

Συνοπτικά αγωνιζόμαστε:
  1. Για να απαλλαγούμε από το Μνημόνιο-Τρόικα-ΔΝΤ.
  2. Να χαρακτηρίσουμε άκυρες όλες τις Δεσμευτικές Συμβάσεις, Συμφωνίες που υπέγραψε η Κυβέρνηση του Μνημονίου.
  3. Να απαλλαγούμε οριστικά και τελεσίδικα από τα χρέη και τους τόκους.
  4. Να απαιτήσουμε τις πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία.
  5. Να συνάψουμε Δάνεια και επικερδείς Συμφωνίες με τρίτες χώρες.
  6. Να διεκδικήσουμε το Status της Ουδετερότητας με την καθιέρωση ισότιμων σχέσεων με όλες τις χώρες του κόσμου. Και με επιδίωξη να μη διαταραχθεί η θέση μας στην Ευρώπη. Όσον αφορά το ΝΑΤΟ, το Status της Ουδετερότητας οδηγεί σε αναθεώρηση των σχέσεών μας. Τέλος οι διεθνείς εγγυήσεις που θα συνοδεύουν την Ουδετερότητα της χώρας, μάς απαλλάσσουν από τα βάρη των εξοπλισμών.
  7. Να επιβάλουμε τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα στους τομείς των διεθνών σχέσεων και της Άμυνας της χώρας.
  8. Να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας ξεκινώντας με την ΑΟΖ (την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη).
  9. Να αναθεωρήσουμε τον Συνταγματικό μας χάρτη με νέους θεσμούς, που να εξασφαλίζουν το πολίτευμα της γνήσιας-πραγματικής και άμεσης Δημοκρατίας.
  10. Να εφαρμόσουμε ένα Νέο Πρόγραμμα Οικουμενικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Ανόρθωσης, Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης και Πολιτιστικής Αναγέννησης με στόχο την ραγδαία άνοδο του οικονομικού, κοινωνικού, μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου του ελληνικού λαού με την παράλληλη ανάδειξη του κύρους της χώρας στο διεθνή χώρο.


4ο . Πρότασή μου εδώ και πολύ καιρό είναι να δηλώσει ο κάθε ένας που γράφει δημόσια ότι επιθυμεί και δίνει την άδεια στον εισαγγελέα της περιοχής του να ανοίξουν οι λογαριασμοί του εντός Ελλάδος και εκτός Ελλάδος και της οικογένειά του , σε όποιον πολίτη το επιθυμεί για να ξέρει ο κάθε πολίτης από που βιοπορίζεται και ότι σίγουρα δεν έχει συναλλαγές ύποπτες και άρα χρησιμοποιεί το "ταλέντο"  του στο γράψιμο ανιδιοτελώς.
Το ίδιο προτείνω να γίνεται και με όποιον καταλαμβάνει την όποια δημόσια θέση ήτε μόνιμα ήτε για κάποιο διάστημα. και να δηλώνει ότι και μετά την πάροδο 7 ετών από την εγκατάλειψη της δημόσιας θέσης να παραμένουν οι λογαριασμοί του και όλης της οικογένειάς  του ανοικτοί σε έλεγχο του εισαγγελέα για όποιον συμπολίτη του επιθυμεί να ξέρει πως βιοπορίζετε.

5ο. Ο λαός ξύπνησε και τώρα ξέρει όχι μόνο τι τον περιμένει , όπως συστηματικά δουλεύτε γι' αυτό για να τον λυγίσετε και να τον χρησιμοποιήστε για τα αντεθνικά σας σχέδια που ξεπουλάτε κάθε μέρα λίγη λίγη την κοινή μας περιουσία και μας (sic) ντροπιάζεται που είστε "Έλληνες ,  αλλά και τι σας περιμένει εσάς όταν φωνάξει όλος μαζί  ΜΠΟΡΩ 

Αυτό φοβάστε

εμείς πάλι ΟΧΙ  δεν φοβόμαστε 

είμαστε στην μάχη τώρα  και σας κοιτάμε ίσα στα μάτια
έχουμε σύντροφο πιστό τον ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗ  που μας είπε : 
"Καὶ οἱ ὀλίγοι ἀποφασίζουν νὰ πεθάνουν· κι᾽ όταν κάνουν αυτήν τὴν ἀπόφασιν, λίγες φορές χάνουν καὶ πολλές κερδαίνουν. Ἡ θέση όπου εἴμαστε σήμερα ἐδῶ εἶναι τοιούτη· καὶ θὰ ἰδοῦμεν τὴν τύχη μας οἱ ἀδύνατοι μὲ τοὺς δυνατούς." Γιάννης Μακρυγιάννης.


 Αθήνα 14 - 7 - 2011
Μανώλης Χατζηδημητρίου
από την ΣΠΙΘΑ 1ου διαμερίσματος ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ



2 σχόλια:

  1. Κ. Χατζηδημητρίου, αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα: Η σπίθα διαλύεται. Δαιμονοποιείται η διαφορετική άποψη, εκτελούνται εκκαθαρίσεις. Η απόφαση έχει παρθεί: Σπίθα που δεν θα παράγει ιδεολογία και πολιτική ως σύνολο. Σπίθα που θα ευθυγραμμίζεται στις αποφάσεις της ηγεσίας. Αντιμνημονιακό μέτωπο σωτηρίας των ρεταλιών του Πασοκικού συστήματος εξουσίας, και αποπροσανατολισμού ως πρός την συνθετότητα της ευρωπαϊκής πραγματικότητας και της αναγκαιούσας ΣΥΝΘΕΤΗΣ και υπεύθυνης πατριωτικής αλλα και συνάμα οικουμενικής και ευρωπαϊκής πολιτικής. Με πορδές δεν βαφονται αυγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το προβλημά σας είναι να βάψετε αυγά Γιατρέ τότε είναι προφανές έχεται κάνει λάθος την εποχή και μάλλον θα κάνουμε εμείς τη δουλειά για εσάς και όταν θα τελειώσουμε τότε θα εμφανιστήτε για να πανηγηρύσετε μαζί μας στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

    Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και καταλαβένουμε ότι οι παλιές νοοτροποίες είναι πάντα στο μυαλό και στις συνήθειες αυτών που θα γίνουν ανεξάρτητοι. ΔΕΝ ΕΙΜΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ και ουτε θα γίνουμε ποτέ και άρα πως να εκαθαρήσεις κάτι σε μία διαδικασία που δεν υφήστατε 'οπως το θέτετε !!

    ΣΑς ευχαριστώ παντος που με πληροφορείτε ότι σαν σπίθα διαλύομε. ΕΓΩ το καταλαβαίνω ότι δημιουργώ κι άλλες ΣΠΙΘΕς με την διάλυσή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή